نماد سایت وبلاگ چانچو مطالبی متنوع در حوزه مسکن

مجوز ساخت خانه ‌باغ در روستاها و حریم شهرها

مجوز ساخت خانه ‌باغ در روستاها و حریم شهرها : مشاوره حقوقی دریافت مجوز یکی از خدمات مؤسسات حقوقی است. افراد بسیاری به‌قصد بهره‌مندی از محیط سالم و شاداب، اقدام به خرید زمین‌های زارعی و باغ می‌نمایند. از آنجا که برای سکونت در این اماکن، نیاز به ساخت خانه و سرپناه دارند، مراحل اخذ مجوز ساخت خانه ‌باغ یکی از پرسش‌های این افراد است. از آنجا که حفظ محیط زیست از مهم‌ترین نیازهای هر جامعه است، کشورها قوانینی را برای حفظ این نعمت خدادادی تصویب نموده و همگان را ملزم به رعایت آن می‌دانند. در ایران نیز، قوانینی تصویب شده است تا از تخریب زمین‌های کشاورزی و مشجر، جلوگیری نماید. زیرا نابود‌کردن درختان باغ‌ها، میزان آلایندگی هوا و مشکلات زیست‌محیطی را افزایش می‌دهد. اگر شما هم قصد دریافت مجوز ساخت خانه باغ دارید، با ما همراه باشید. همواره مطمئن‌ترین راه آگاهی از جزییات قوانین، دریافت مشاوره حقوقی است. به همین منظور تیم لامینگو، مشاوره حقوقی دریافت مجوز را در لیست خدمات حقوقی خود قرار داده است.

مجوز ساخت خانه ‌باغ در روستاها و حریم شهرها

مجوز ساخت خانه ‌باغ در روستاها و حریم شهرها

  1. مرجع ذیصلاح برای تصمیم‌گیری در مورد مجوز ساخت خانه باغ در روستاها و حریم شهرها کیست؟

برای دریافت مجوز ساخت خانه باغ، در قدم اول باید مجوز تغییر کاربری دریافت شود. تشخيص موارد ضروری تغيير كاربری اراضيی زراعی و باغ‌ها در هر استان، برعهده كميسيون تبصره 1 ماده 1 است. این کمیسیون به‌رياست سازمان جهادكشاورزی تشكيل می‌شود.

  1. مدارک لازم برای دریافت مجوز ساخت خانه باغ چه مواردی است؟

مدارک لازم در هر پرونده، متناسب با ماهیت و مکان طرح، متفاوت است. توصیه می‌شود برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد هر طرح، به مدیریت امور اراضی استان یا مدیریت جهادکشاورزی شهرستان خود مراجعه نمایید.

  1. مراحل اخذ مجوز تغییر کاربری باغ‌ به چه صورت است؟

اخذ مجوز تغییر کاربری اراضی و باغ‌ها که منجر به دریافت مجوز ساخت خانه باغ می‌شود، روند مشخصی دارد. در ادامه مهم‌ترین موارد آن ذکر می‌شود:

مرحله اول:

ابتدا باید فرم درخواست تغییر کاربری باغ تکمیل شود. سپس این فرم همراه مدارک مالکیت باغ، مجوز تأسیس یا موافقت اصولی طرح مورد نظر، نقشه عرصه و نامه موافقت اداره کل محیط زیست و سایر مدارک مورد نیاز در اختیار مدیریت جهادکشاورزی شهرستان قرار گیرد.

مرحله دوم:

مدیریت جهادکشاورزی شهرستان، درخواست متقاضی را بررسی می‌نماید. قدم بعدی تهیه گزارش و کروکی از باغ مورد نظر است. این موارد، همراه مدارک و درخواست متقاضی به مدیریت امور اراضی استان ارسال می‌شود.

مرحله سوم:

گزارش مدیریت جهادکشاورزی و درخواست متقاضی، در دبیرخانه کمیسیون مستقر در مدیریت امور اراضی ثبت می‌شود. اگر زمین مورد نظر برای ساخت خانه باغ، غیرزراعی و غیرباغی محسوب شود، پس از تأیید ریاست سازمان، پاسخ لازم توسط دبیرخانه به متقاضی و مراجع ذیربط اعلام می‌شود.

مرحله چهارم:

پرونده در کمیته کار کمیسیون مطرح می‌شود. در صورت نیاز، اعضاء کمیته کار از باغ بازدید کرده و نظر کارشناسی را اعلام می‌کنند.

مرحله پنجم:

پرونده در کمیسیون تبصره 1 ماده 1 مطرح می‌شود. اگر این کمیسیون با تغییر کاربری باغ مخالفت نماید، نتیجه به متقاضی و دستگاه ذیربط توسط دبیر کمیسیون اعلام می‌گردد.

مرحله ششم:

در صورت موافقت کمیسیون با تغییر کاربری باغ، اگر طرح مورد نظر مشمول پرداخت عوارض قانونی نباشد، مجوز لازم توسط دبیرخانه صادر می‌شود. اگر طرح مشمول پرداخت عوارض باشد، پرونده توسط دبیر کمیسیون به مدیریت جهادکشاورزی شهرستان جهت تعیین قیمت اراضی از طریق کمیسیون تقویم، ارجاع می‌گردد .

مرحله هفتم:

بعد از تعیین قیمت باغ توسط کمیسیون تقویم اراضی مستقر در مدیریت جهادکشاورزی شهرستان، نظر این کمیسیون توسط مدیریت جهادکشاورزی شهرستان، به دبیرخانه کمیسیون تبصره 1 ماده 1 و به متقاضی جهت واریز مبلغ عوارض به شماره حساب الکترونیکی خزانه‌داری کل کشور ابلاغ می‌گردد.

مرحله هشتم:

پس از پرداخت عوارض توسط متقاضی، مجوز تغییر کاربری برابر مساحت مورد تصویب جهت اجرای طرح توسط کمیسیون تبصره 1 ماده 1 صادر و نتیجه به مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نیز اعلام می‌شود.

مرحله نهم:

بعد از دریافت مجوز تغییر کاربری، فرد می‌تواند برای ساخت بنا در باغ خود، از شهرداری مجوز ساخت خانه‌ باغ را دریافت نماید.

  1. عوارض دریافت مجوز ساخت خانه باغ چقدر است؟

در مواردی كه برای باغ‌ها مجور تغيير كاربری صادر می‌شود، 80% قيمت باغ با احتساب ارزش زمين پس از تغيير كاربری، بابت عوارض از مالک دریافت و به خزانه‌داری كل كشور واريز می‌شود. البته ساخت خانه باغ برای سكونت شخصی صاحبان زمين تا 500 مترمربع مشمول پرداخت عوارض نخواهد بود.

  1. مدت قانونی پاسخگویی به تقاضاهای تغییر کاربری باغ برای دریافت مجوز ساخت خانه باغ چقدر است؟

سازمان جهادکشاورزی باید حداکثر در مدت 2 ماه از تاریخ دریافت تقاضا، نسبت به صدور پاسخ اقدام کند. اگر مدارک مورد نیاز ظرف مدت 1 ماه از تاریخ ثبت درخواست توسط متقاضی تکمیل نشود، پرونده از دستورکار کمیسیون خارج می‌شود. پس از تکمیل پرونده، موضوع براساس نوبت در دستورکار کمیسیون قرار می‌گیرد.

خرید و فروش ملک

مهارت داشتن در خرید و فروش املاک در مدت زمان کوتاه و بازاریابی در این شغل یک استعداد ذاتی و نهادینه در هر فرد نیست ، این مهارت با آموزش و تجربه بدست می آید.  امروزه با فراهم شدن بستر های فضای مجازی امکان خرید و فروش ملک برای هر شخص به صورت مستقل فراهم شده است و هر فرد حتی با دانش کم می تواند وارد این حوزه شود. سایت های درج آگهی املاک و مستغلات در دهه اخیر بسیار مورد استقبال واقع شده اند.

از طرفی با افزایش استفاده روزانه از موبایل و اینترنت، اولین جایی که افراد به دنبال رفع نیاز خود هستند، فضای آنلاین و سایت های اینترنتی است. از این رو ثبت آگهی در سایت های املاکی از راه های موثر در خرید و فروش املاک و مستغلات است.

سایت درج آگهی چانچو

سایت درج آگهی چانچو نیز با توجه به نیاز های همه افراد جامعه در این حوزه فعالیت خود را به صورت حرفه ای آغاز کرده است. شما می توانید با درج آگهی خود حال چه مالک یا بنگاه باشید، بسیار سریع خریدار واقعی خود را پیدا کنید و با در نظر داشتن موارد امنیتی وارد معامله شوید.

سایت چانچو خدمات درج آگهی املاک خود را به صورت حرفه ای و مجزا در دسته های ذیل فراهم کرده است، چنانچه شما قصد ، خرید یا فروش ، اجاره ، رهن ، تهاتر و مشارکت داشته باشید می توانید از طریق لینک های زیر به صفحه مورد نظر بروید :

آپارتمان

ملک کلنگی

خانه ی ویلایی

باغ ویلا

اتاق و سوئیت

اداری و تجاری

مغازه و غرفه

دفتر کار و مطب

زمین مسکونی و تجاری

زمین کشاورزی

زمین باغی

گلخانه و سردخانه

املاک صنعتی

انبار ، سوله ، سالن و پارکینگ

املاک دامداری ، طیور و آبزیان

رستوران ، تالار و سفره خانه

هتل ، متل ، هتل آپارتمان و مسافرخانه

کارخانه و کارگاه

معدن

خروج از نسخه موبایل