نماد سایت وبلاگ چانچو مطالبی متنوع در حوزه مسکن

هر آنچه که باید درباره قوانین آپارتمان نشینی بدانید

هر آنچه که باید درباره قوانین آپارتمان نشینی بدانید : صرف نظر از مالک بودن یا مستاجر بودن، در ساختمانی که در آن زندگی می کنید مجموعه ای از آیین نامه ها یا قوانینی وجود دارد که هر کسی که پا به این ملک بگذارد باید از آن پیروی کند. قوانین آپارتمان نشینی و مدیریت ساختمان توسط صاحبان ساختمان ایجاد و اجرا می شوند و برای پاسخگویی به نیازهای همه ساکنان و اطمینان از یک محیط امن و هماهنگ طراحی شده اند.  در اینجا هر آنچه که باید درباره قوانین آپارتمان نشینی بدانید را به طور خلاصه آورده ایم تا #قوانین_آپارتمان_نشینی را نقض نکنید.

هر آنچه که باید درباره قوانین آپارتمان نشینی بدانید

با ظهور هر پدیده ای، نیاز به وضع قوانین و محدودیت هایی برای رعایت همه جوانب آن داریم. آپارتمان نشینی هم از این قاوده مستثنی نیست! قوانین آپارتمان نشینی و رعایت حقوق همسایگان در ایران جهت رعایت نظم و انضباط وضع شده است. «قانون تملک آپارتمان ها و آیین نامه اجرایی آن با اصلاحیه های بعدی مصوب 8/2/1347» از 5 فصل اصلی تشکیل می شود که سرفص های آن به ترتیب: مجمع عمومی، مدیر ساختمان، شارژ و هزینه های مشترک، سرایداری ، نظم عمومی ساختمان است.

ماده 48 قانون آپارتمان نشینی و سایر قوانین آپارتمان نشینی

ما در اینجا با سرفصل پنجم، نظم عمومی ساختمان ها کار داریم. و مفاد آن را در ادامه می خوانیم:

ماده 47- گذاشتن وسایل اضافی اعم از میز، صندلی و سایر اشیا در محل های مشترک ساختمان ممنوع است. هم چنین نگهداری حیوانات خانگی در تمام قسمت های ساختمان ممنوع می باشد.

ماده 48-قرار دادن کفش، دمپایی و جاکفشی در پشت در آپارتمان و در راهروی ساختمان ممنوع است.

ماده 49_ رنگ امیزی و تغییر شکل در به طوری که نظم کل ساختمان را به هم بزند ممنوع است.

ماده 50_استفاده اداری و یا تجاری از ساختمان ممنوع است و تنها کاربری آن، مسکونی است.

ماده51_ گداشتن کیسه زباله و سطل زباله پشت در آپارتمان و ریختن آشغال در حیاط و راهرو ها نیز ممنوع است.

ماده 52_ هر واحد از ساختمان تنها یک پارکینگ دارد و فقط می تواند یک خودرو را پارک نماید که معمولا جای ان نیز تفکیک شده است. پارک  خودرو در محل های مشاع که معبر عبور خودرو و رفت و آمد است ممنوع می باشد.

ماده 53_ هر واحد از ساختمان تنها یک انبار دارند. قرار دادن اشیا در غیر از انباری و یا در محل های مشاع نیز ممنوع است.

ماده 54- انباری مشخص شده در صورت مجلس تفکیکی ساختمان با شماره 9 به عنوان محل مشاع متعلق به همه ساختمان بوده و مختص استفاده ورزشی و یا استفاده به طریقی که مجمع عمومی معین می نماید می باشد. ترتیب استفاده از این محل تابع مصوبات مجمع خواهد بود.

ماده 55_فضاهای اضافه در ساختمان و پشت بام آپارتمان محل قرار دادن وسایل مربوط به ساختمان است و نمی توان به صورت شخصی از آن استفاده کرد.

ماده 56_استفاده از آسانسور برای اسباب کشی و یا بردن وسالی تعمیرات ساختمان ممنوع است.

ماده 57_ استفاده خصوصی از برق ساختمان به هر دلیلی ممنوع است و سرایدار باید از آن ممانعت کند.

ماده58_ در صورت تعمیر ساختمان باید با سرایدار برای نظافت کاری بیشتر صحبت شود و هزینه اضافه تمیزکاری با خود شخص است.

ماده 59_ در شب های غیر تعطیل ساعت 22 و در شب های تعطیل در ساعت 24 باید سکوت ساختمان رعایت شود و میهمانی ها به پایان برسد.

ماده 60_ برای برگذاری مهمانی و جشن در پارکینگ بادی با مدیر ساختمان و اهالی آپارتمان صحبت کنید و هزینه های اضافی که به ساختمان وارد می شود را باید بپردازید.

ماده 61_ استفاده از پشت بام و صدمه به عایق آن ممنوع بوده و در صورت ایجاد خسارت باید هزینه آن پرداخت شود.

ماده 62_زمان باز و بسته کردن شیر رادیاتور 20 مهر و 20 فروردین هر سال می باشد. تغییر زمان با توجه به نظر مدیر است.

#قوانین_آپارتمان_نشینی و مدیریت ساختمان

قوانین آپارتمان نشینی هر نوع قانون و باید و نباید هایی است که به شما و همسایه های شما راهنمایی می کند که چگونه در کنار یکیدیگر بدون ایجاد مشکل و ناراحتی زندگی کنید، بدون اینکه باعث به وجود آمدن دردسر برای هم شوید. مهم ترین نکته این است که باید همسایه خوبی برای همسایگان خود باشید. رعایت حال همسایه و ناراحت نکردن آن به قدری اهمیت دارد که پيامبر خدا صلى الله عليه و آله می فرمود: حُرمَةُ الجارِ على الإنسانِ كحُرمَةِ اُمّهِ . احترام همسايه بر انسان، همانند احترام مادرش است. این حدیث و سخن کافی است تا بدانیم که چه وظیف بزرگ و مهمی در مقابل همسایگان خود داریم.

#قوانین_مهم_آپارتمان_نشینی

اولین و مهم ترین #قانون_آپارتمان_نشینی مدیریت سر و صدا و کاهش صداهای آزرا دهنده است. فرقی نمی کند در کدام آپارتمان و در کجای دنیا زندگی می کنید، در هر صورت رعایت این نکته از اساسی ترین قوانین آپارتمان نشینی است. اگر فرزند کوچک دارید یا از حیوان خانگی نگهدری می کنید، دلیلی نمی شود که آرامش و آسایش همسایگان خود را از بین ببرید.

حیوان خانگی را در داخل آپارتمان خود نگه می دارید؟ اگر صاحبخانه شما در مورد نگهداری حیوان خانگی به شما سخت می گیرد، این ممکن است به دلیل آیین نامه یا قانونی باشد که توسط مالکان وضع شده است. بنابراین اگر حیوان خانگی شما همسایه ها را اذیت کند یا سر و صدای زیادی ایجاد کند، آن ها حق دارند که به شما شکایت کنند. بنابراین برای نگهداری حیوان خانگی ابتدا از مالک ساختمان یا مدیریت اطلاعات لازم را دریافت کنید.

برخی صاحبان ملک و یا همسایگان به شما اجازه نمی دهند که لباس های خیس را در بالکن خود آویزان کنید زیرا می تواند ناخوشایند به نظر برسد. در حالی که برخی آن را به طور کامل ممنوع می کنند. برخی دیگر فقط در صورتی رد می کنند که از سطح خیابان یا از خارج از ملک، مثلاً از ساختمان های اطراف دیده شود. بنابراین می توانید از رخت آویز ها استفاده کنید تا باعث

اگر به تازگی یک آپارتمان خریداری کرده اید و می خواهید فرش را بردارید و تخته کف را جایگزین آن کنید، ممکن است ابتدا نیاز به تأیید کتبی داشته باشید. با برداشتن فرش،  اساساً عایق صدا را از بین می برید و این می تواند بر همسایگان شما، به ویژه کسانی که در طبقه پایین زندگی می کنند، تأثیر منفی بگذارد. به همین دلیل، مهم است که شما آیین نامه یا قوانین مربوط به چنین بازسازی هایی را بررسی کنید سپس برای این کار اقدام کنید.

اکثر مالکان سیگار کشیدن در داخل آپارتمان را محکوم می کنند، اما بعضی از اهالی آپارتمان ها ممکن است آن را در بالکن خود را نیز ممنوع کنند. برای سیگار کشیدن در آپارتمان باید بگوییم که در اکثر آپارتمان ها معمولا شما حق کشیدن سیگار در راهرو را ندارید اما کشیدن سیگار در واحد خود یا در بالکن بستگی به نظر اهالی آپارتمان دارد.

تصور نمی کنید آنچه را که در داخل آپارتمان خود آویزان می کنید می تواند توسط دیگران تعیین تکلیف شود اما برای محافظت از زیبایی ساختمان، بسیاری از مدیران ساختمان نیاز به تایید رنگ، طرح و روش نصب هر گونه پوشش پنجره را دارند.

رعایت یا عدم رعایت هر یک از این موارد در چارچوب #قوانین_آپارتمان_نشینی به مدیریت ساختمان و نظر اهالی ساختمان مرتبط است و برای همه ی ساختمان در هر شهری صدق نمی کند. اما در کل سعی کنید از  #قوانین_آپارتمان_نشینی را برای رعایت حال همسایگان خود پیروی کنید و همسایه خوبی باشید!

خرید و فروش ملک

مهارت داشتن در خرید و فروش املاک در مدت زمان کوتاه و بازاریابی در این شغل یک استعداد ذاتی و نهادینه در هر فرد نیست ، این مهارت با آموزش و تجربه بدست می آید.  امروزه با فراهم شدن بستر های فضای مجازی امکان خرید و فروش ملک برای هر شخص به صورت مستقل فراهم شده است و هر فرد حتی با دانش کم می تواند وارد این حوزه شود. سایت های درج آگهی املاک و مستغلات در دهه اخیر بسیار مورد استقبال واقع شده اند.

از طرفی با افزایش استفاده روزانه از موبایل و اینترنت، اولین جایی که افراد به دنبال رفع نیاز خود هستند، فضای آنلاین و سایت های اینترنتی است. از این رو ثبت آگهی در سایت های املاکی از راه های موثر در خرید و فروش املاک و مستغلات است.

سایت درج آگهی چانچو

سایت درج آگهی چانچو نیز با توجه به نیاز های همه افراد جامعه در این حوزه فعالیت خود را به صورت حرفه ای آغاز کرده است. شما می توانید با درج آگهی خود حال چه مالک یا بنگاه باشید، بسیار سریع خریدار واقعی خود را پیدا کنید و با در نظر داشتن موارد امنیتی وارد معامله شوید.

سایت چانچو خدمات درج آگهی املاک خود را به صورت حرفه ای و مجزا در دسته های ذیل فراهم کرده است، چنانچه شما قصد ، خرید یا فروش ، اجاره ، رهن ، تهاتر و مشارکت داشته باشید می توانید از طریق لینک های زیر به صفحه مورد نظر بروید :

آپارتمان

ملک کلنگی

خانه ی ویلایی

باغ ویلا

اتاق و سوئیت

اداری و تجاری

مغازه و غرفه

دفتر کار و مطب

زمین مسکونی و تجاری

زمین کشاورزی

زمین باغی

گلخانه و سردخانه

املاک صنعتی

انبار ، سوله ، سالن و پارکینگ

املاک دامداری ، طیور و آبزیان

رستوران ، تالار و سفره خانه

هتل ، متل ، هتل آپارتمان و مسافرخانه

کارخانه و کارگاه

معدن

خروج از نسخه موبایل