وظایف و اختیارات مدیر ساختمان : آتش سوزی یکی از حوادثی است که ممکن است هر لحظه رخ دهد بنابراین بیمه کردن ساختمان در برابر آتش سوزی از مهم ترین وظایف مدیر ساختمان است. مدیر ساختمان باید بر اساس متراژ هر واحد سهم هر واحد را در بیمه آتش سوزی مشخص کرده و ساختمان را در برابر این حادثه بیمه کند. مدیر ساختمان مهمترین عضو مجتمع مسکونی است. اداره ساختمان، بدون حضور او کاری دشوار است. مدیر ساختمان باید توسط مجمع عمومی مالکان مجتمع های مسکونی انتخاب شود. بر اساس قانون تملک آپارتمانها، مجمع عمومی مالکان در هر ساختمان از همه مالکان واحدهای آپارتمانی تشکیل میشود.
وظایف مدیر ساختمان
۱.محاسبه مقدار شارژ ماهیانه هر واحد
مدیر یا مدیران ساختمان باید شارژ ماهیانه هر واحد را محاسبه کرده و از مالکان بخواهند تا شارژ را در اولین فرصت پرداخت کنند.
مقدار شارژ ماهیانه هر واحد با روشهای مختلفی مانند محاسبه بر اساس نفرات، متراژ واحد، شارژ ثابت و شارژ متغیر محاسبه میشود. البته میتوان با ترکیبی از این روشها، شارژ ماهیانه هر واحد را محاسبه و دریافت کرد.
۲.رسیدگی به اعتراض ساکنان
در صورتی که هر یک از ساکنان نسبت به روش اجرایی مدیر یا هیئت مدیره اعتراضی داشته باشند، میتوانند به مدیر مراجعه کنند.
مدیر موظف است که به اعتراضات توجه کرده، و ساکنین را نسبت به روش اجرایی خود قانع کند. برای مثال یکی از قوانین ساختمان، دریافت شارژ ماهیانه از ساکنان است. فرقی نمیکند ساکنان به طور دائم در ساختمان حضور داشته باشند یا نداشته باشند. اما ممکن است که یکی از مالکان نسبت به این قانون معترض باشد.
به این دلیل که چرا در صورت عدم حضور در واحد مسکونی، همچنان باید شارژ ماهیانه را پرداخت کند. در این موارد مدیر موظف است که به اعتراض مالک رسیدگی و در صورت صلاحدید، شارژ ماهیانه خدمات عمومی واحدهای مسکونی را از او دریافت کند.
۳.بیمه کردن ساختمان در برابر آتش سوزی
آتش سوزی یکی از حوادثی است که ممکن است هر لحظه رخ بدهد. بنابراین بیمه کردن ساختمان در برابر آتش سوزی از مهم ترین وظایف مدیر ساختمان است.
مدیر ساختمان باید بر اساس متراژ، سهم هر واحد را در بیمه آتش سوزی مشخص کند. زیرا ساختمان باید در برابر این حادثه بیمه شود. در صورت بروز آتش سوزی در یک ساختمان بیمه نشده، مدیر ساختمان موظف به پرداخت خسارت به مالکان و ساکنان ساختمان است.
اختیارات مدیر ساختمان در صورت عدم پرداخت شارژ
در صورتی که مالکی حق شارژ واحد ساختمانی را پرداخت نکرده باشد، مدیر ساختمان موظف است برای او ابلاغیه ای ارسال و وی را از بدهی اش مطلع کند.
اظهار نامه باید در فرم های مخصوص دادگاهی و در سه نسخه تهیه و در دبیرخانه دادگاه به ثبت برسد. مامور دادگاه ابلاغیه را به مالک بدهکار ابلاغ میکند. مالک بدهکار موظف است که در مدت ۱۰ روز بعد از دریافت اظهارنامه، بدهی خود را پرداخت کند.
در صورتی که مالک بدهی خود را در مدت مذکور پرداخت نکند، مدیر میتواند خدمات تاسیساتی مثل آب، برق و گاز واحد بدهکار را قطع تا وی مبلغ بدهی خود را به مدیر ساختمان پرداخت کند.
البته شایان ذکر است که مدیر ابتدا باید اظهارنامه را ابلاغ و در صورت عدم توجه مالک، خدمات تاسیساتی واحد او را قطع کند. در غیر این صورت مالک میتواند نسبت به وضع پیش آمده معترض باشد.
خرید و فروش ملک
مهارت داشتن در خرید و فروش املاک در مدت زمان کوتاه و بازاریابی در این شغل یک استعداد ذاتی و نهادینه در هر فرد نیست ، این مهارت با آموزش و تجربه بدست می آید. امروزه با فراهم شدن بستر های فضای مجازی امکان خرید و فروش ملک برای هر شخص به صورت مستقل فراهم شده است و هر فرد حتی با دانش کم می تواند وارد این حوزه شود. سایت های درج آگهی املاک و مستغلات در دهه اخیر بسیار مورد استقبال واقع شده اند.
از طرفی با افزایش استفاده روزانه از موبایل و اینترنت، اولین جایی که افراد به دنبال رفع نیاز خود هستند، فضای آنلاین و سایت های اینترنتی است. از این رو ثبت آگهی در سایت های املاکی از راه های موثر در خرید و فروش املاک و مستغلات است.
سایت درج آگهی چانچو
سایت درج آگهی چانچو نیز با توجه به نیاز های همه افراد جامعه در این حوزه فعالیت خود را به صورت حرفه ای آغاز کرده است. شما می توانید با درج آگهی خود حال چه مالک یا بنگاه باشید، بسیار سریع خریدار واقعی خود را پیدا کنید و با در نظر داشتن موارد امنیتی وارد معامله شوید.
سایت چانچو خدمات درج آگهی املاک خود را به صورت حرفه ای و مجزا در دسته های ذیل فراهم کرده است، چنانچه شما قصد ، خرید یا فروش ، اجاره ، رهن ، تهاتر و مشارکت داشته باشید می توانید از طریق لینک های زیر به صفحه مورد نظر بروید :